Wij zijn het Sociaal team van Beverwijk

Antina Schinkel

Ik ben Antina Schinkel. Ik ben sinds de start van het Sociaal team, in april 2015, onderdeel van het team. Ik werk vanuit MEE & de Wering in het Sociaal team. MEE & de Wering biedt ondersteuning aan mensen met een beperking.

Verder lezen

Arja Zwart

Ik ben Arja Zwart en sinds het begin werkzaam in het Sociaal team. Een uitdagende en interessante baan waarin ik zoveel als mogelijk de bewoners ondersteun. Mijn expertise binnen het Sociaal team ligt in het luisteren, meedenken en voelen om te komen tot een goede oplossing voor de bewoner…

Verder lezen

Edith van Kuler

Mijn naam is Edith van Kuler. Ik ben sinds de start betrokken bij het Sociaal team als coördinator. Het was destijds voor de eerste keer dat de vijf partijen in het Sociaal team (namelijk de gemeente Beverwijk, Socius maatschappelijk dienstverleners, MEE & de Wering, Stichting Welzijn Beverwijk en de Viva! Zorggroep) op deze manier gingen samenwerken.

Verder lezen

Hans Bruin

Mijn naam is Hans Bruin. Ik ben vanuit de Stichting Welzijn Beverwijk werkzaam in het Sociaal team. Ik voel me als een vis in het water in het Sociaal team.

Verder lezen

José Super

Mijn naam is José Super en ik werk sinds april 2020 bij het Sociaal team Beverwijk. In mijn vorige baan werkte ik als maatschappelijk werker met specialisatie Huiselijk Geweld en GGZ. Ook heb ik als coördinator gewerkt bij een stichting die mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk begeleid.

Verder lezen

Maaike van Leeuwen

Ik ben Maaike van Leeuwen. Sinds januari 2017 werk ik in het Sociaal team. Mijn hoofdtaak is het ondersteunen van inwoners van Beverwijk bij hun vragen op verschillende levensgebieden. Ik denk met hen mee, probeer ze in hun kracht te zetten. Denk aan financiële kwesties, woonvragen, vragen over vrijwilligerswerk, etc.

Verder lezen

Maartje de Kaper

Mijn naam is Maartje de Kaper. In 2014 ben ik bij de start van het Sociaal team enthousiast aan de slag gegaan als teamcoördinator in Beverwijk Oost. Een superleuke tijd waarin we vanuit twee wijken zijn gestart en na een jaar heel Beverwijk konden gaan bedienen. In 2017 heb ik afscheid genomen van het Sociaal team om een andere uitdaging aan te gaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom ben ik in 2020 weer teruggekeerd.

Verder lezen

Mercedes González

Mijn naam is Mercedes González en ben sinds mei 2015 een van de medewerkers van het Sociaal team van Beverwijk. Ik doe dit werk met veel plezier. Ik zet mij graag in om andere mensen te ondersteunen op momenten waarop zij zelf niet zo goed weten hoe zij verder moeten.

Verder lezen

Monique Kamphuis

In 2006 ben ik vanuit Apeldoorn naar Beverwijk verhuisd en ben ik gaan werken bij de gemeente Beverwijk. Ik heb in 2015 de stap richting het Sociaal team gezet. Vanuit de functie bij de gemeente heb ik veel expertise op bijna alle leefgebieden zoals financiën, zorg, welzijn, wonen etc.

Verder lezen

Rob Terol

Mijn naam is Rob Terol. Ik werk vanaf september 2020 bij het Sociaal team vanuit Socius Maatschappelijke Dienstverlening. Als algemeen maatschappelijk werker heb ik een brede kennis op verschillende gebieden. Voor mij is het werk in het Sociaal team een interessante en uitdagende baan.

Lees verder

Willy van Eerden

Ik ben inmiddels zo’n vijf jaar betrokken bij het Sociaal team in Beverwijk. Het Sociaal team bestaat uit collega’s van verschillende maatschappelijke organisaties en collega’s vanuit de gemeente. Ik ben in het Sociaal team werkzaam vanuit de ViVa! Zorggroep.

Verder lezen

Bel 0251 50 80 50

info@sociaalteam.nl

Wij zijn gehuisvest in buurthuis Wijk aan Duin. Vanwege Corona kunnen we u alleen op afspraak ontvangen.

Onze corona-regels voor bezoek

Het Sociaal team is een samenwerking tussen