Skip to main content

Wij zijn het Sociaal team Beverwijk

Antina Schinkel

Ik ben Antina Schinkel. Ik ben sinds de start van het Sociaal team, in april 2015, onderdeel van het team. Ik werk vanuit MEE & de Wering in het Sociaal team. MEE & de Wering biedt ondersteuning aan mensen met een beperking.

Verder lezen

Bart Koedijk

Mijn naam is Bart Koedijk. Ik woon in Uitgeest en ben sinds februari 2022 werkzaam voor het Sociaal Team. Ik werk in het Sociaal Team als maatschappelijk werker vanuit Socius Maatschappelijk Dienstverleners. Voordat ik in Beverwijk ben komen werken heb ik een aantal jaar in Heemskerk gewerkt. In Heemskerk maakte ik ook deel uit van het Sociaal Team.

Verder lezen

Hans Bruin

Mijn naam is Hans Bruin. Ik ben vanuit de Welzijn Beverwijk werkzaam in het Sociaal team. Ik voel me als een vis in het water in het Sociaal team. De afwisseling van het enerzijds ondersteunen van inwoners van Beverwijk bij het samen oplossen van problemen en anderzijds het aanwezig zijn in de wijken en het organiseren van activiteiten passen bij mij.

Verder lezen

Sinan Can

Mijn naam is Sinan Can. Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer met Turkse roots. Vanaf 1 september 2023 ben ik werkzaam bij het Sociaal team vanuit Welzijn Beverwijk. Ik ondersteun inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee bij individuele hulpvragen en bij wijk gerelateerde vragen; wat speelt zich af en de wijk en hoe kan ik vanuit het Sociaal team hier een positieve bijdrage aan leveren?

Verder lezen

Mercedes González

Mijn naam is Mercedes González en ben sinds mei 2015 een van de medewerkers van het Sociaal team van Beverwijk. Ik doe dit werk met veel plezier. Ik zet mij graag in om andere mensen te ondersteunen op momenten waarop zij zelf niet zo goed weten hoe zij verder moeten.

Verder lezen

Monique Kamphuis

Ik ben Monique Kamphuis, werkzaam in Sociaal team Beverwijk. Ik werk sinds 2015 in het team. Wat zo mooi is aan deze baan is dat geen dag hetzelfde is. Ik werk graag met mensen. Mijn vakgebied/specialiteit is financiën. Maar ook op andere leefgebieden zoals wonen, zorg, welzijn etc. heb ik een zeer brede kennis.

Verder lezen

Rob Terol

Mijn naam is Rob Terol. Ik werk vanaf september 2020 bij het Sociaal team vanuit Socius Maatschappelijk Dienstverleners. Als algemeen maatschappelijk werker heb ik een brede kennis op verschillende gebieden. Voor mij is het werk in het Sociaal team een interessante en uitdagende baan.

Verder lezen

Saskia van Breugel

Mijn naam is Saskia van Breugel. Sinds begin 2023 ben ik werkzaam voor het Sociaal team.  Ik zit vanuit de gemeente Beverwijk in het team en ik ga aan de slag met de vragen en onderwerpen die door de inwoners bij ons neer worden gelegd. De kracht van het team zit hem in de diversiteit van kennis en organisaties. Zo kan er bij elke vraag gekeken worden door wie de vraag het beste beantwoord of uitgezocht kan worden.

Verder lezen

Linda Buur

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Linda Buur. Sinds 1 november 2023 ben ik via mijn werkgever ViVa!Zorggroep werkzaam binnen het Sociaal team Beverwijk als wijkverpleegkundige. Als wijkverpleegkundige binnen het Sociaal team richt ik mij op de verbinding tussen het zorgdomein en het sociaal domein.

Verder lezen

Maaike van Leeuwen

Ik ben Maaike van Leeuwen. Sinds januari 2017 werk ik in het Sociaal team. Mijn hoofdtaak is het ondersteunen van inwoners van Beverwijk bij hun vragen op verschillende levensgebieden. Ik denk met hen mee, probeer ze in hun kracht te zetten. Denk aan financiële kwesties, woonvragen, vragen over vrijwilligerswerk, etc.

Verder lezen

Noëmi Grautman

Mijn naam is Noëmi Grautman. Sinds november 2022 ben ik werkzaam in het sociaal team van Beverwijk vanuit MEE & de Wering. Vanuit mijn functie als cliëntondersteuner ondersteun ik kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Ik vind het enorm belangrijk om naast mensen te gaan staan en iemand te ondersteunen waar nodig, het liefst op zo’n manier dat iemand zo zelfstandig mogelijk antwoorden en oplossingen vindt.

Verder lezen

Ineke Scheerman

Mijn naam is Ineke Scheerman en sinds 1 november 2023 ben ik coördinator van het Sociaal team Beverwijk en daarmee verantwoordelijk voor een soepele dagelijkse gang van zaken binnen het team. Ik ben al vele jaren werkzaam binnen het sociaal werkveld. Eerst door direct contact door middel van huisbezoeken bij de mensen thuis, later meer op afstand meedenkend over hoe we het beste de inwoner van Beverwijk kunnen ondersteunen. Dit onder andere op gebied van de

Verder lezen

Bel 0251 50 80 50

info@sociaalteambeverwijk.nl

Wij zijn gehuisvest in buurthuis Wijk aan Duin.

Wilgenhoflaan 2C

1944 TD Beverwijk

Het Sociaal team is een samenwerking tussen