Skip to main content

Bart Koedijk 

06 339 58 125
b.koedijk@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Bart Koedijk. Ik woon in Uitgeest en ben sinds februari 2022 werkzaam voor het Sociaal Team. Ik werk in het Sociaal Team als maatschappelijk werker vanuit Socius Maatschappelijk Dienstverleners. Voordat ik in Beverwijk ben komen werken heb ik een aantal jaar in Heemskerk gewerkt. In Heemskerk maakte ik ook deel uit van het Sociaal Team.

Vanuit mijn rol als maatschappelijk werker probeer ik de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee te ondersteunen op verschillende leefgebieden. Denk hierbij aan vragen over wonen, financiën en zorg en welzijn. Mijn expertise ligt toch wel op het gebied van financiële vraagstukken. Ik denk dat iedereen wel eens op een moment in het leven kan komen dat het net even niet lukt. Ik probeer dan samen met de inwoner te kijken wat er nodig is, zodat het in de toekomst wel weer wil lukken. Hierin vind ik het belangrijk om dit echt samen met de inwoner te doen.

Het werk in het Sociaal Team is voor mij erg afwisselend. Een aantal van de werkzaamheden die ik uitvoer zijn het uitvoeren van huisbezoeken, het inloop spreekuur geldzaken, wijkgericht werken en zit ik ook in het info & aanmeldpunt dat sinds kort van start is gegaan. Voor mij maakt deze afwisselen het werken in het Sociaal Team erg leuk!

Terug