Skip to main content

Welzijn Beverwijk en het Sociaal team Beverwijk organiseren een Sinterklaasactie voor gezinnen uit de gemeente Beverwijk die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het doel van de actie is om zoveel mogelijk kinderen een geweldig Sinterklaasfeest te geven.

Ben/ken je een gezin die hier gebruik van wil maken? Aanmelden voor de Sinterklaas actie kan tot en met vrijdag 10 november via het Sociaal team: info@sociaalteambeverwijk.nl of 0251 50 80 50. De actie is voor kinderen tot en met 12 jaar. Na de aanmelding neemt het Sociaal team contact met je op. Als je in aanmerking komt, krijg je een uitnodiging om cadeaus uit te zoeken voor uw kind(eren) om thuis een gezellig Sinterklaasfeest te organiseren.

Ook zijn wij opzoek naar speelgoed. Heb je thuis nog nieuw en/of mooi tweedehands speelgoed waar niet (meer) mee gespeeld wordt? Maak dan een ander gezin blij door dit speelgoed in te leveren op maandag 13 t/m vrijdag 17 november tussen 09:00 en 16:30 uur in Huis van de Wijk ‘Wijk aan Duin’ op Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk.