Skip to main content

Welzijn Beverwijk organiseert in samenwerking met het Sociaal team Beverwijk net als vorig jaar een sinterklaasactie voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We zamelen tweedehands en nieuw speelgoed in en delen dat halverwege november uit aan die gezinnen. Misschien bent u een gezin die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken? Of misschien kent u een gezin die voor de actie in aanmerking komt.

U kunt u aanmelden door:
1) een e-mail te sturen naar info@sociaalteambeverwijk.nl
2) een persoonlijk bericht te sturen via de Facebook pagina van het Sociaal team
3) het contactformulier op de website van het Sociaal team in te vullen (www.sociaalteambeverwijk.nl)
Lukt het niet om digitaal aan te melden, bel dan 0251 50 80 50.

Een lid van het Sociaal team zal dan contact met u opnemen. Het uitdelen van het speelgoed zal plaatsvinden in de week van 14 november. Hierover worden de aangemelde gezinnen apart over geïnformeerd.

De actie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij vrijwilligers en sponsoren. Wilt u ook een bijdrage leveren?

Van maandag 3 oktober t/m zaterdag 5 november zamelen we (tweedehands en nieuw) speelgoed in. De inlevermomenten zijn op maandagen, woensdagen en zaterdagen van 10 tot 14 uur bij de Grote Kerk/Wijkertoren in Beverwijk. Zaterdag 15 oktober vindt geen inzameling plaats.

Belangrijk om te weten: We nemen alleen schoon, heel en compleet speelgoed in. Knuffels, DVD’s en CD’s worden niet ingenomen.

Doet u mee? Met elkaar willen zorgen dat zoveel mogelijk kinderen en gezinnen een leuke en gezellige sinterklaas kunnen vieren.