Willy van Eerden
06 22 926 829
w.vaneerden@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Hallo inwoners van Beverwijk,

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Willy van Eerden. Ik ben inmiddels zo’n vijf jaar betrokken bij het Sociaal team in Beverwijk. Het Sociaal team bestaat uit collega’s van verschillende maatschappelijke organisaties en collega’s vanuit de gemeente.

Ik ben in het Sociaal team werkzaam vanuit de ViVa! Zorggroep. Door de jaren heen heb ik verschillende functies uitgeoefend en manieren van zorgverlening mogen geven. Die opgedane ervaringen en lessen kan ik goed benutten binnen het Sociaal team.

Ik houd mij vooral bezig met zorg gerelateerde vragen. De mens in totaal maar vooral de oudere mens heeft mijn aandacht en interesse. Er zijn door de jaren heen veel dingen veranderd in “Zorgland’. Wat we voorheen de mensen konden aanbieden aan zorg en welzijn, is de afgelopen jaren sterk verminderd. Dat is soms lastig en ingewikkeld maar ook verdrietig. Met wat er nog wel allemaal kan, proberen we de thuiswonende oudere zoveel mogelijk kwalitatieve ondersteuning te bieden. Het werk is en blijft interessant en de mensen zijn nooit hetzelfde. Dat maakt het werk voor mij bijzonder en mooi.

Je kan mij ook tegenkomen in onze mooie duinen waar ik nog altijd mijn best doe om een rondje te ‘rennen’. De voldoening na afloop is en blijft een heerlijk gevoel. Een aanrader!

Bij het Sociaal team ben ik het meest actief voor Beverwijk-West. Onze werkplek is in buurthuis Wijk aan Duin waar ook veel activiteiten worden georganiseerd. Wie weet gaan wij elkaar spreken en ontmoeten en dan het liefst bij u thuis.

Met vriendelijke groet,
Willy van Eerden

Terug