Skip to main content

Sinan Can
06 599 72 169
s.can@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Sinan Can. Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer met Turkse roots. Vanaf 1 september 2023 ben ik werkzaam bij het Sociaal team vanuit Welzijn Beverwijk.

Ik ondersteun inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee bij individuele hulpvragen en bij wijk gerelateerde vragen; wat speelt zich af en de wijk en hoe kan ik vanuit het Sociaal team hier een positieve bijdrage aan leveren?

In het verleden heb ik gewerkt bij het Centraal Opvang Asielzoekerscentrum waar ik de gelegenheid heb gehad om met mensen van verschillende etniciteit en cultuur om te gaan. Ik spreek naast Nederlands ook vloeiend Turks en Dari (Afghaans).

Ik vind het belangrijk dat mensen en gemeenschappen zich welkom en prettig voelen in hun eigen wijk. Ik denk dat hierin veel te behalen valt en dat we dit samen met elkaar kunnen vergroten.

Ik denk graag mee in het zoeken naar mogelijkheden om de saamhorigheid en solidariteit te versterken in de wijk. Binnen het Sociaal team span ik mij in om drempels weg te nemen en mensen met elkaar in contact te brengen.

Terug