Skip to main content

Linda Buur
06 22 926 829
l.buur@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Linda Buur.
Sinds 1 november 2023 ben ik via mijn werkgever ViVa!Zorggroep werkzaam binnen het Sociaal team Beverwijk als wijkverpleegkundige.

Als wijkverpleegkundige binnen het Sociaal team richt ik mij op de verbinding tussen het Zorgdomein en het Sociaal Domein. Dit betekent dat ik mij als spil in de wijk vooral inzet voor zorg en/of sociaal gerelateerde vragen.

In het Sociaal team werken collega’s vanuit verschillende maatschappelijke organisaties en dit zorgt ervoor dat er korte lijntjes zijn en er makkelijk een fijne en doeltreffende samenwerking tot stand kan komen. Dit maakt het werk binnen het team voor mij heel erg leuk en veelzijdig.

Voor het Sociaal team ben ik actief in Beverwijk en Wijk aan Zee en werk ik afwisselend vanuit Buurthuis Wijk aan Duin en Wijkcentrum Prinsenhof. Op beide plekken wordt een groot aantal Welzijnsactiviteiten georganiseerd.

Het Info & Aanmeldpunt bevindt zich ook in Buurthuis Wijk aan Duin. Hier kunnen inwoners van de Gemeente Beverwijk laagdrempelig naar binnen lopen of naartoe bellen met allerlei vragen. Dit kan op werkdagen tussen 9:00 uur en 13:00 uur.

Heel graag zien wij elkaar binnenkort in het Buurthuis of Wijkcentrum, maar natuurlijk nog liever gewoon bij uw thuis.

Terug