Skip to main content

Edith van Kuler
06 29 469 802
e.vankuler@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Edith van Kuler. Ik ben sinds de start betrokken bij het Sociaal team als coördinator. Het was destijds voor de eerste keer dat de vijf partijen in het Sociaal team (namelijk de gemeente Beverwijk, Socius maatschappelijk dienstverleners, MEE & de Wering, Welzijn Beverwijk en de Viva! Zorggroep) op deze manier gingen samenwerken. Het was in het begin af en toe zoeken naar een goede samenwerking. Dit ging gelukkig in goede harmonie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht team en kunnen we u als bewoner goed ondersteunen.

De meerwaarde van het Sociaal team ligt onder andere in de samenwerking. Alle medewerkers brengen hun eigen expertise mee. Op deze manier kunnen inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee voor allerlei vragen bij ons terecht. En kunnen wij u toch niet ondersteunen, dan kijken we samen met u waar u wel geholpen kan worden. We werken samen met andere organisaties in de gemeente en weten dan ook goed waar u het beste geholpen wordt.

We ondersteunen niet alleen inwoners bij individuele vragen. We ondersteunen ook bewoners die een leuke activiteit in de wijk willen organiseren. Heeft u een leuk idee om de buurt leuker of gezelliger te maken, maar weet niet hoe u dit moet organiseren? Wij kunnen u ook hierbij de weg wijzen.

Als coördinator ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Mijn taak is ervoor te zorgen de mijn collega’s hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de kennis en kunde die mijn collega’s hebben. Kennis bijvoorbeeld van de vele regelingen bij de gemeente, van de zorg en hulpverlening. Maar vooral van de inzet en gedrevenheid van mijn collega’s om bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen maken we het verschil voor de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee.

Terug