Skip to main content

Daphne Mors
06 5991 9679

d.mors@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Daphne Mors. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam als sociaal werker vanuit Welzijn Beverwijk binnen het Sociaal team Beverwijk. Ik ondersteun inwoners Beverwijk en Wijk aan Zee bij verschillende (hulp)vragen. Ook houd ik mij bezig met het verbinden van de wijken door middel van het organiseren van activiteiten samen met inwoners.

Ik vind het belangrijk dat de drempel tot het zoeken van contact met het Sociaal team laag is. Ieder individu gaat gedurende het leven door kwetsbare situaties heen en loopt tegen vragen aan. Praten hierover en hulp vragen kan erg spannend zijn. Ik hoop eraan bij te dragen dat de drempel tot contact zoeken met het Sociaal team laag is. Ieder verdient een luisterend oor.

Het Info & Aanmeldpunt – iedere werkdag open van 9:00 – 13:00 uur – is een mooi initiatief om het contact zo laagdrempelig mogelijk te maken. Iedereen die een vraag heeft kan binnenlopen of telefonisch contact opnemen via 0251 508050. Het team staat klaar om uiteenlopende vragen te beantwoorden. Door de samenwerking met verschillende organisaties is overleg snel gepleegd, waardoor inwoners zo goed als mogelijk geholpen wordt. Dit is in mijn ogen onze kracht.

Tijdens het behandelen van een hulpvraag vind ik het belangrijk om te kijken wat mensen (en een eventueel aanwezig netwerk) zelf al weten en kunnen. Door met elkaar samen te werken en te denken in oplossingen komen we verder. Dit geldt voor zowel het contact met de collega’s van het Sociaal team als voor het contact met de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee.

Wie weet tot ziens!

Terug