Skip to main content

Mercedes González
06 55 488 887
m.gonzalez@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Mercedes González en ben sinds mei 2015 een van de medewerkers van het Sociaal team van Beverwijk.

Ik doe dit werk met veel plezier. Ik zet mij graag in om andere mensen te ondersteunen op momenten waarop zij zelf niet zo goed weten hoe zij verder moeten. Dit kan een simpele vraag zijn, maar ook wat ingewikkeldere situaties waar soms de hulp van instanties bij geroepen moet worden.

Die samenwerking met verschillende instanties vind ik heel fijn. Korte lijnen. Iemand kunnen bellen voor advies, samen optrekken, met het vinden van de juiste hulp voor klant als doel.
Door samen met de klant op zoek te gaan naar de antwoorden voor de vragen, hopen wij dat de klant bij een volgende vraag zelf eerder het antwoord weet te vinden. Mocht dat niet lukken, dan weten zij ons weer te vinden.

Het Sociaal team houdt zich niet alleen bezig met hulpvragen van klanten, maar ook met wijkgericht werk. Dit betekent dat we er samen met de bewoners voor zorgen dat de wijken leefbaar blijven en de contacten onderling sterker worden.  Dit doen wij door bewoners te helpen bij het organiseren van buurtfeesten of door mee te doen aan andere acties waarvoor inzet van de bewoners gewenst is. Het Sociaal team is er voor iedereen. Op deze manier proberen wij de drempel zo laag mogelijk te houden.

Heel afwisselend werk met afwisselende collega’s maakt het dat dit werk niet verveelt. Ik hoop het nog een hele tijd te mogen blijven doen.

Met vriendelijke groet,
Mercedes González.

Terug