Maartje de Kaper
06 53 818 213
m.dekaper@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Mijn naam is Maartje de Kaper. In 2014 ben ik bij de start van het Sociaal team enthousiast aan de slag gegaan als teamcoördinator in Beverwijk Oost. Een superleuke tijd waarin we vanuit twee wijken zijn gestart en na een jaar heel Beverwijk konden gaan bedienen. In 2017 heb ik afscheid genomen van het Sociaal team om een andere uitdaging aan te gaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom ben ik in 2020 weer teruggekeerd.

Ik vind het Sociaal team belangrijk omdat wij alle inwoners van Beverwijk die er zelf even niet uit komen op weg kunnen helpen. Of het nu gaat om een individuele uitdaging of het opzetten van een activiteit voor de buurt, wij ondersteunen u of wijzen u de weg.

Als teamcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het team. Het team bestaat uit professionals van verschillende organisaties en daardoor hebben we veel kennis in huis. Dat is een enorm kracht!
Zelf heb ik hiervoor veel gewerkt met mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Ook ben ik aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld en Kindermishandeling, heb ik ervaring opgedaan als Kwaliteitscoördinator en heb ik mij verdiept in de privacywetgeving. Al deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn werk voor het Sociaal team.

Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken zo leuk en uitdagend. Ik vind de grootste kracht van het Sociaal team, dat alle kennis samenkomt. Wij weten de weg bij bijna alle vragen. Niets is zo vervelend als van het kastje naar de muur gestuurd worden. Dat is bij ons niet nodig.

Terug