Evelien Dicke
06 36 419 087
E.dicke@sociaalteambeverwijk.nl

Terug

Sociaal wijkteam in Utrecht. Sinds kort ben ik verhuisd naar deze mooie omgeving.

Het mooie aan dit werk is dat je altijd in contact staat met mensen, dit geeft mij veel energie en voldoening. Als hulpverlener vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden, te kijken naar mogelijkheden en iemand een steuntje in de rug te kunnen geven. Het kan gebeuren dat er opeens van alles op je af komt, dan is het fijn dat iemand even met je meedenkt en -kijkt.

Ik zit vanuit Socius Maatschappelijk Dienstverleners in het Sociaal team. Als Algemeen Maatschappelijk Werker heb ik een brede basiskennis op verschillende leefgebieden en kan je met allerlei hulpvragen bij mij terecht. Mijn affiniteit en expertise ligt bij de GGZ, en heb ik brede kennis op het gebied van financiële vraagstukken.

Het fijne aan het Sociaal team is dat we dichtbij de inwoners staan en de hulp laagdrempelig kunnen aanbieden in de wijk of buurt. Daarbij werken we nauw samen met andere organisaties in de wijk.  Op deze manier kennen we de juiste wegen wanneer wij niet de geschikte hulp kunnen bieden. Ook zoeken we verbindingen en kansen in de wijk om onder andere mensen te kunnen ontmoeten of de leefbaarheid te vergroten.

Elke dag is weer anders en dat maakt dat ik dit werk met zoveel plezier doe.

Terug